FI-X-IT

Met de FI-X-IT Laptop Stand Eiken kunt u gemakkelijk wisselen tussen zittend en staand werken. Perfect voor het thuiswerken. Met veel mankracht, vakwerk en aandacht is de FI-X-IT speciaal gemaakt voor u. Hij is gemaakt van 100% eikenhout, dit maakt hem extra stevig en geeft hem een luxe en stoere uitstraling.

De FI-X-IT is een portable desk. Hij is gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken als verhoging op uw bureau of tafel. Opgeruimd neemt hij eveneens weinig plek in beslag.

Staand werken

Een gezonde werkplek is er een waarbij u kunt wisselen tussen zittend en staand werken. De kans op lichamelijke klachten wordt hierbij verkleint. Het afwisselend werken tussen zitten en staan, helpt voor een betere doorbloeding en concentratie, bij het verbranden van calorieën en het reduceert nek- en rugklachten. De FI-X-IT is hiervoor het ideale hulpmiddel. Zo kunt u uw productiviteit verhogen door gemakkelijk en snel af te wisselen.

Uniek ontwerp uit Nederland

De FI-X-IT wordt in Nederland geproduceerd. Het gebruik van de ronde vormen verzacht de uitstraling van het stoere eikenhout. De hoekdetails komen in alle onderdelen terug, hierdoor is het een mooi geheel. Het ongelakte eikenhout zorgt voor stevigheid en een stoere, luxe uitstraling en maakt het ontwerp helemaal af. Hij neemt weinig ruimte in beslag, zowel op uw werkplek als in opgeruimde toestand, door de compacte poot.

Gemakkelijk in gebruik

De FI-X-IT bestaat maar uit 4 onderdelen. Hierdoor is de laptop stand gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt het gebruiksgemak verhoogd. De gleuven in het achterbord zorgen ervoor dat de laptop- en toetsenbordplank gemakkelijk in hoogte te verstellen zijn. Dit maakt dat de FI-X-IT geschikt is voor verschillende lichaamslengtes en dat de natuurlijke werkhouding wordt gestimuleerd.

Duurzaam product

De FI-X-IT is gemaakt van 100% eikenhout. Dit is een natuurproduct dat duurzaam wordt geproduceerd. Eikenhout heeft een mooie houtnerf en een lichte houtkleur. Het hout is stevig en dus sterk. De FI-X-IT is geschuurd en ongelakt.

Fi-X-it
Fi-X-it
Fi-X-it
Fi-X-it
Fi-X-it
Fi-X-it