press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11
FI-X-IT

Met de FI-X-IT eiken Laptop Stand kun je gemakkelijk wisselen tussen zittend en staand werken. Perfect voor het thuiswerken. Met veel mankracht, vakwerk en aandacht is de FI-X-IT speciaal gemaakt voor jou. Hij is gemaakt van 100% eikenhout, dit maakt hem extra stevig en geeft hem een luxe en stoere uitstraling.

De FI-X-IT is een portable desk. Hij is gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken als verhoging op jouw bureau of tafel. Opgeruimd neemt hij eveneens weinig ruimte in beslag.

Staand werken

Een gezonde werkplek is er een waarbij je kunt wisselen tussen zittend en staand werken. De kans op lichamelijke klachten wordt hierbij verkleind. Het afwisselend werken tussen zitten en staan, helpt voor een betere doorbloeding en concentratie, bij het verbranden van calorieën en het reduceert nek- en rugklachten. De FI-X-IT is hiervoor het ideale hulpmiddel. Zo kun je jouw productiviteit verhogen door gemakkelijk en snel af te wisselen.

Uniek ontwerp uit Nederland

De FI-X-IT wordt in Nederland geproduceerd. Het gebruik van de ronde vormen verzacht de uitstraling van het stoere eikenhout. De hoekdetails komen in alle onderdelen terug, hierdoor is het een mooi geheel. Het ongelakte eikenhout zorgt voor stevigheid en een stoere, luxe uitstraling en maakt het ontwerp helemaal af. Hij neemt weinig ruimte in beslag, zowel op jouw werkplek als in opgeruimde toestand, door de compacte poot.

Gemakkelijk in gebruik

De FI-X-IT bestaat maar uit 4 onderdelen. Hierdoor is de FI-X-IT gemakkelijk in elkaar te zetten. De gleuven in het achterbord zorgen ervoor dat de laptop- en toetsenbordplank gemakkelijk in hoogte te verstellen zijn. Dit maakt dat de FI-X-IT geschikt is voor verschillende lichaamslengtes en dat de natuurlijke werkhouding wordt gestimuleerd.

Duurzaam product

De FI-X-IT is gemaakt van 100% eikenhout, dat duurzaam wordt geproduceerd. Eikenhout heeft een mooie houtnerf en een lichte kleur. De FI-X-IT is geschuurd en ongelakt.

Grotere oplage

Je kan de FI-X-IT alleen voor jezelf bestellen, maar ook in grotere oplages. Het is een mooi geschenk voor je zakelijke relaties of medewerkers! We kunnen de Fi-X-IT voorzien van een prachtige gravure met bijvoorbeeld je bedrijfslogo, slogan of persoonlijke boodschap. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Lid van brancheorganisatie

PPP logo FC
Logo Code of Conduct.jpg
LInkedIn

© 2021 by 2BMade 

logo.jpg