Voor de lancering van het nieuwe product van Heineken, Apple Bandit Cider, hebben we deze kisten met branding geleverd in opdracht van Konica Minolta. Deze kisten werden in diverse supermarkten ter decoratie neergezet om het product extra onder de aandacht te brengen.

Voor Noord-Hollandse Gouda, in opdracht van Konica Minolta, hebben wij dit custom-made promotioneel product gerealiseerd. Pennen in de vorm van grassprietjes in een potje. Dit product werd weggegeven in kaasspeciaalzaken bij aankoop van een lekker stuk NH kaas.

Onlangs heeft de Gemeente Leeuwarden hun nieuwe campagne gelanceerd: Visit Leeuwarden. Momenteel zijn we bezig met het samenstellen van de volledige give-away collectie. Inmiddels hebben we deze lanyards al geleverd. Daarnaast ook windjacks voor het personeel die gedra...

Voor Effectus HR, een data driven recruitment bureau, hebben we deze gevulde tasjes geleverd.
Zij geven alle kandidaten die bij hen op gesprek zijn geweest dit tasje. Om ze te bedanken voor hun komst en ze met een fris en positief gevoel weer naar huis te laten gaan.

Tjonkie is al jaren de mascotte van het Tjongerschans Ziekenhuis in Heerenveen. Wij hebben voor hun kleine patiëntjes de Tjonkie-knuffel geleverd. Zowel de grote knuffel als de sleutelhanger-variant.

Voor de lancering van de nieuwe website heeft BPG Bouwpartner Groep deze box gevuld met popcorn besteld en naar al hun vaste klanten verzonden. Met de boodschap: “Ga lekker achterover zitten en bekijk op je gemak onze nieuwe website.”

Woningcorporatie Accolade heeft een hele collectie aan give-aways bij ons besteld. Deze promotionele producten kunnen ze inzetten voor verschillende doeleinden. Duurzaamheid is erg belangrijk voor Accolade. Hier houden we zoveel mogelijk rekening mee bij het samenstell...

Gemeente Noardeast-Fryslân is sinds 1 januari 2019 een nieuwe gemeente binnen de provincie Friesland. We hebben verschillende items geleverd voorzien van hun nieuwe logo.
Waaronder deze Join the pipe fles. Bij elke fles die gekocht wordt gaat er een percentage naar het...

Leeuwie is het dappere vriendje voor kinderen die worden opgenomen in het MCL. Medisch Centrum Leeuwarden heeft ons destijds gevraagd om een mascotte te bedenken gebaseerd op een leeuw. Deze hebben we ontworpen en geproduceerd. Naast de grote knuffel hebben we hem ook...

Voor de museumshop in het Jopie Huisman museum in Workum hebben we verschillende producten geleverd waaronder een custom made puzzel in koker, magneten en notitieblokken. Alle producten zijn voorzien van de unieke schilderijen van Jopie Huisman.

Please reload

© 2019 2BMade  

Lid van de brancheorganisatie