Relaties

Als Partner for Premiums vinden wij het erg belangrijk om een goede band op te bouwen én te behouden. Dit geldt voor zowel onze klanten als voor onze leveranciers. Door ons te richten op duurzaamheid in onze relaties zijn we ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een goede service en kwaliteit.
Door een goede samenwerking kunnen we er voor alle partijen het beste uithalen. 

 

Zakelijke vergadering

Miranda Rodenburg
MOB 

"Inmiddels ken ik Mark en Margot al 20 jaar en hebben we een hele mooie relatie opgebouwd. Met het gehele team van 2BMade kunnen we goed overweg en met elkaar doen we er alles aan om de mooiste dingen te bedenken, te maken en te leveren. Een hele fijne samenwerking, die ervoor zorgt dat de klanten van 2BMade krijgen wat ze willen." 

Midocean.png

Nadine Wilkes
Konika Minolta

"Als Print Management Company werken wij voor gerenommeerde Brands in binnen- en buitenland. De betrouwbaarheid en kwaliteit van onze supply chain straalt direct af op ons als bedrijf en draagt bij aan het feit dat wij een vertrouwde partner zijn voor onze klanten.
2BMade is voor ons al jaren een zeer gewaardeerde leverancier; kundig, snel, flexibel, creatief en bovenal heel betrouwbaar. Ze denken graag pro actief mee, gaat uitdagingen niet uit de weg en is altijd eerlijk en open in wat wel en niet haalbaar is.

En last but not least……, het team van 2BMade bestaat gewoon uit leuke, vriendelijke en spontane mensen met wie het prettig zaken doen is!" 

Konika Minolta.png

Joyce Posthumus

GroenLeven

"Sinds 2018 werken we met tevredenheid samen met het team van 2BMade.

Het duurzame karakter van GroenLeven vertaalt zich niet alleen in zonne-energie, maar ook in de producten die we ontwikkelen voor relaties en medewerkers.

De creatieve, innovatieve en flexibele houding van 2BMade maakt dat we echte duurzame geschenken ontwikkelen, zoals een handmade ecosysteem, insectenhuisjes gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en kaarten van groeipapier." 

GroenLeven

Bas Tomassen
BackBone Marketing

"Wat gewoon heel prettig is voor ons als klant is dat 2BMade aan een half woord genoeg hebt. Ze denken mee in budgetten en creatieve invulling. Of het nu gaat om 10 stuks of 100.000 stuks, daar doen ze net zo hard hun best voor.
Alleen op deze manier kunnen wij ook de punten pakken bij onze klanten.

" Duidelijkheid kent geen tijd" is zeker een hele belangrijke USP van 2BMade.

Kan het, dan kan het en is het er ook op de gewenste leverdatum. En kan het niet dan niet. Geen dingen beloven die je niet waar kunt maken, dit zal bij 2BMade niet gebeuren.
Het scheelt ook enorm dat we elkaar al wel een paar jaartjes kennen en dat is heel heel prettig. Kortom: bel 2BMade en alles staat binnen no-time voor u gereed."

Backbone Marketing.png

Met veel trots werken wij o.a. ook voor: 

Rederij Doeksen.png
NOC NSF.png
Heineken.png
MCL
Friesland Campina.png
Sidijk.png
Tjongerschans.png
Csg Comenius.png
NOM.png
Omrop Fryslan.png
Boomsma.png
Friese Elfsteden.png
BPG.png
Renault.png
YALA.png
Sport Fryslan.png

Lid van brancheorganisatie

PPP logo FC
Logo Code of Conduct.jpg
LInkedIn

© 2021 by 2BMade 

logo.jpg